Slider

Onderhoud

Heeft u een storing aan de machine of is onderhoud gewenst dan kan dit ter plaatse worden opgelost. De monteur controleert de originele fabrieksinstellingen en stelt deze indien nodig opnieuw af.

Het onderhoud bestaat uit het controleren van de aan slijtage onderhevige onderdelen en het reinigen en ontvetten van de vervuilde delen. Bewegende delen worden opnieuw gesmeerd en ingevet. De machine wordt vervolgens gekalibreerd en getest. Naast het voorkomen van storingen zijn de werkzaamheden er ook op gericht de veilige werkingen van de machine te controleren. Tot slot wordt er een servicerapport opgemaakt met eventuele aanbevelingen.

Onderhoudsovereenkomst

Voor het periodieke onderhoud kan een onderhoudsovereenkomst worden afgesloten. Naast de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden zoals bij Ad-hoc onderhoud staat omschreven biedt deze overeenkomst extra voordelen bij reparatiewerkzaamheden zoals korting op de voorrijkosten het arbeidsloon en op onderdelen. Naast telefonische ondersteuning krijgt men voorrang bij storingen en streven wij ernaar binnen 8 werkuren na de melding met het verhelpen van de storing te kunnen aanvangen.

Storing?

Neem onmiddellijk contact met ons op als u een storing hebt. Bel tijdens kantooruren onze hotline +31 30 60 48 117, of gebruik het storingsformulier.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of een aanbod op maat contact met ons op.


site by: www.designontwerp.nl